Soul Guide Uddannelsen

 
"SOUL GUIDE Uddannelsen 2020” er udsolgt, og godt i gang!
 
Derfor kan du læse nedenfor, hvornår de næste SOUL GUIDE INTRO Weekender afholdes, og hvornår "SOUL GUIDE UDDANNELSEN 2021" starter op!

Indhold:
SOUL GUIDE Uddannelsen er en magisk rejse, der vil bringe dig dybt ind i din egen kerne og gøre op med de karmiske ting, der hindrer dig, og dermed din sjæl, i at udleve sit fulde potentiale.
 
Ligesom uddannelsen vil give dig værktøjer til at guide andre sjæle i den rigtige retning i forhold til at modtage den læring, der hjælper dem til at finde den vej, som de bør gå, når de ønsker at følge den universielle strøm.

SOUL GUIDE uddannelsen er både for dig, der er nybegynder indenfor den spirituelle verden, og til dig, der allerede har en spirituel uddannelse - hvor uddannelsen vil samle og underbygge den viden, du allerede har opnået.

På SOUL GUIDE uddannelsen vil du blive undervist i spændende emner som:

- Chakra*
- Åndedrætsøvelse*
- Skyggearbejde
- Meditation*
- At skabe et helligt sted
- Bønnens hemmelighed*
- Karma Healing
- Karma Massage
- Kropstolkning
- Chanting*
- Æterisk olie*
- Numerologi*
- Rituel dans og bevægelse
- Kabbala
- Tarot*
- Selvindsigt og udvikling
- Eye Gazing
- Ildvognspraksis

Der vil være hjemmearbejde mellem modulerne, og det er en forudsætning, at du forud for uddannelsesopstart har læst Lars Muhl’s gralstrilogi: “Seeren fra Andalusien”, “Maria Magdalene” og “Gralen” + “Lysets Lov”, som danner grundlaget for undervisningen.

Undervisningen foregår her i Hjerting ved Esbjerg i trygge rammer og med mulighed for overnatning.

Der vil være undervisning på fastlagte weekender (se nedenfor)!
 
Intro og opstart:
Uddannelsen starter op med en introduktionsweekend med minimum 4 og maksimum 9 deltagere pr. hold. Her har du også mulighed for at mærke, om SOUL GUIDE uddannelse vil være noget for dig.
 
På introduktionsweekenden vil der være fokus på bønnens hemmelighed, åndedrætsøvelser, meditation, chakra, æterisk olie, chanting, numerologi og tarot
(se *-markering under “Indhold” ovenfor)

Synes du, det lyder spændende, så meld dig til introduktionsweekenden, som bliver afholdt:

• 12.-13. September 2020
  (Soul Studio, 7950 Erslev, Mors)
• 17.-18. Oktober  2020
  (Lana Academy, Hjerting)

SÆRPR IS 1.999kr (normalpris 2.500kr), hvis du tilmelder og betaler senest 1.8.2020 til MobilePay 74464 (husk at oplyse din mailadresse i tekstfeltet på betalingen + hvilken af de to weekend du ønsker at deltage).

På introduktionsweekenden vil der blive serveret kaffe, the, frugt og snacks - du medbringer selv frokost (de overnattende sørger selv for morgenmad og aftensmad).
 
SOUL GUIDE uddannelsen:
For dig, der har lyst til at deltage i uddannelsen, vil der være 4 moduler her hos mig i Hjerting ved Esbjerg, og det sidste modul vil foregå, som et retreat (5 dage) i smukke omgivelser et skønt sted her i nærheden af Esbjerg.

Du tilmelder dig SOUL GUIDE uddannelsen ved at betale tilmeldingsgebyret SÆRPRIS 2.500kr senest 1.11.2020 via MobilePay 74464 (normalpris 5.000kr)
 
Der er maximalt 9 deltagere på SOUL GUIDE Uddannelsen!

Priserne for de 5 moduler i 2021 vil være 2.500kr pr modul, som betales (1.2.2021, 1.3.2021, 1.4.2021, 1.5.2021 og 1.8.2021)

Dertil vil der komme en ekstra betaling for ophold og forplejning på modul 5 (retreatet) på ca. 2.950kr, som betales senest 20.8.2021.

Datoerne for SOUL GUIDE uddannelsen i 2021 er:

Modul 1: 27. - 28. februar 2021
Modul 2: 27. - 28. marts 2021
Modul 3: 8. - 9. maj 2021
Modul 4: 5. - 6.. juni 2021
Modul 5: 5. - 10 september 2021 (retreat med fuld forplejning)

På modul 1 - 4 vil der blive serveret kaffe, the, frugt og snacks - du medbringer selv frokost (de overnattende sørger selv for morgenmad og aftensmad).

Baggrund for uddannelsen:
Uddannelsen er baseret på ældgammel viden fra Mystikerskolerne i Alexandria og hos Essenerne, hvor der blev uddannet fantastiske healere og sjæleguider helt tilbage til den tid, hvor Yeshua (Jesus) blev født.

Yeshua og Mariam Magdalenen blev uddannet på disse skoler, og var under deres opvækst blevet “lovet” til hinanden. Som ægtepar healede de med stor kraft, fordi de forstod, at både den feminine og maskuline kraft var nødvendig for at kunne skabe mirakler.

Meget af lærdommen dengang var nedfældet på det smukke aramæiske sprog - også kaldet hjertets sprog - som i sig selv har stor spirituel kraft.

Undervisningen tager derfor udgangspunkt i originale oversættelser fra det aramæiske sprog.

Jeg glæder mig helt vildt til at guide din sjæl på denne fantastiske og livsændrende uddannelse. Jeg tør godt garantere dig, at det bliver en helt uforglemmelig og magisk rejse!
 
Kursisterne udtaler:
 
"Det er en mega fantastisk uddannelse! Kan varmt anbefales. Lone er den skønneste læremester, der virkelig brænder for det hun laver 🧚‍♀️🙏❤"
 
"Det er så vild en rejse - en rejse alle burde overveje! 🤗 Glæder mig til ALT ved det. Det er så meningsfuldt på flere niveauer! Og med dig som læremester er man i så trygge og kompetente hænder hele vejen igennem! ❤"

Lana Academy
Lodsvænget 47
6710 Esbjerg V
Mobil 24616202
 
Tilmeldingsgebyr og kursusgebyr refunderes kun, såfremt Lana Academy aflyser kurset pga sygdom eller for få tilmeldinger. 
 
Lana Håndlæsning & Energimassage | Lodsvænget 47, 6710 Esbjerg V  | Tlf.: 24616202 | lana.kiroman@yahoo.dk